keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tracon X; conidarra maximus

Tracon oli muutama viikko sitten ja kuten otsikosta huomaa niin minulla oli aivan jää-tä-vä conidarra. Ehkä pahin kaikista mitä on vastaan tullut mutta siitä myöhemmin lisää.

Oma coni seikkailu alkoi jo torstai-illalla kun menin isäni luo yöksi kaikkine kamoineni. Adamin takista puuttui raitoja joten maalasin niitä yöllä ja pääsin kolmen aikoihin nukkumaan.
Perjantaiaamu klo 10:30, herään kun koira tulee tökkimään minua ja nuolemaan naamasta. Sanoin isälle, että herättää minut viimeistään 11:00, joten päätin nousta ylös.

moi, mä tulin herättämään

Kävin vielä päivällä nopeasti hakemassa pari juttua, jotka unohdin kotiin. Julia tuli koulusta meillä ja siitä lähes saman tien isäni heitti meidät Mäntsälän rautatieasemalle. Siitä matka Helsinkiin ja sieltä Tampereelle. Olimme omituisen ajoissa ja ehdimme käydä nostamassa rahaa ja kaupassakin Helsingissä. Koko ajan oli pieni jännitys että mitä voi mennä pieleen, ei vaan voi mennä kaikki niin täydellisesti.

Tampereelle päästyämme marssimme kaverini Auran ja Anniinan luo. Aura oli ollut juuri kovassa kuumeessa ja oli hieman vieläkin, mutta oli jo suht hyvässä kunnossa. Kämpille tuli vielä kaksi muuta yöpyjää, joita ei Julian kanssa tunnettu mutta olivat kaikin puolin todella mukavaa ja hauskaa seuraa!

Lauantaiaamusta ei ole mitään muistikuvia paitsi meikkasin Auran luona ja laitoin puvun päällä vasta tapahtumapaikalla. Tämä oli ensimmäinen kerta koko cosplay harrastukseni aikana että laitan puvun päälle vasta pukuhuoneessa. Ei se ollut niin kamalaa mitä luulin.

tälläinen siitä cossista tuli
nää piilarit on niin ihanat! pystyin pitämään näitä koko päivän ihan helposti

Päivä meni enemmän ja vähemmän hengailussa, paitsi kävimme katsomassa cosplay kisan. WCS karsinnat olivat mahtavat ja rakastin toiseksi tulleen parin esityksiä ja asuja. Cosplay kisat saavat minut miettimään kisaamista mutta en tiedä. Haluan pitää tämän harrastuksen ihan "simppelinä" enkä koe taitojeni olevan tarpeeksi hyvät kisaamaan.
Kisan jälkeen lähdimme Julian kanssa eri suuntiin kiertelemään tapahtuma paikkaa. Törmäsin Touhou.fi foorumilaisiin ja jäin siihen juttelemaan. Eräs sai minut houkuteltua miittiin jopa miittiin/syömään. Kieltäydyin ensin mutta viimehetkellä päädyin kuitenkin mukaan. Miitissä oli todella hauskaa ja tutustuin paljon uusiin ihmisiin. Menimme Plevnaan syömään ja aaahhh, oli niin hyvää~! Otin lohikeittoa ja se oli paras keitto mitä olen ikinä syönyt.
Miitissä kesti kauemmin mitä kuvittelin, enkä pystynyt ilmoittamaan Julialle olinpaikkaani koska kännykästäni loppui akku. Kävellessäni patin tyypin kanssa takaisin Tampere-talolle pari Julian kaveri tuli vastaan ja kertoivat, että minua on etsitty siellä koko ilta. Pikaisen puhelunsoiton ja odottelun jälkeen minua rynnättiin halaamaan ja sain kuulla itkuiselta Julialta kunniani.




Koin suurta syyllisyyttä siitä, että kavereiden lauantai-ilta meni vain minua etsien. Sanottiin kyllä että tärkeintä oli että minä olin kunnossa eikä mitään pahaa tapahtunut. Takaisin Auralla sain kuulla kunniani toiseen otteeseen Onskulta, oli kuulemma joutunut sateessa minua etsimään... Taisin suihkun jälkeen tirauttaa vessassa parit kyyneleet huonoon olooni, mutta yritin olla ajattelematta asiaa sen enempää.


Sunnuntaina herättiin Julian kanssa muita huomattavasti aikaisemmin. Halusimme olla coni paikalla ajoissa, koska jouduimme lähtemään bussiin jo kolmelta. Laitettiin cossit päälle ja voi juma, oltiin kyllä niin komeina. Oltiin saatu cossit päälle kun muut heräsivät, aiheutimme järkytyksen heti aamusta.




cosplay on vakava harrastus

Coni paikalla suunnattiin suoraan rytmipeleille, koska siihen aikaa ei ollut vielä porukkaa joten ei jonoja. Pääsin pelaamaan sound voltexia pitkästä aikaa. Se peli on vaan niin hhnngggg---!! Jos voitan ikinä lotossa, niin hankin sen itselleni. I neeeeeeeeeeeddddd.
Pelailu session jälkeen lähdettiin kiertelemään. Sunnuntaina ei oikeastaan muuta tapahtunut. Paitsi että käytiin pikaisesti homestuck miitissä moikkaamassa minun kavereita ja päristiin erään Sollux cossaajan ympärillä.


bzz bzz~

15:00 lähdettiin conista, käytiin hakemassa kamat Auran luota ja vaihdettiin vaatteet ja siitä Onnibussille. Auralta bussipysäkille on onneksi lyhyt matka ja vain alamäkeä. Se mäki oli kyllä ääretöntä tuskaa nousta ylös perjantaina... Mentiin bussilla Helsinkiin, juostiin junaan joka vei meidät Mäntsälään ja isä haki meidät asemalta.

tämä on minun synttärilahja itselleni

En pysty sanomaan oliko Tracon itsessään hyvä vai huono coni. En ole ennen jonottanut ranneketta tai cossikisaan lippuja näin kauaa. En käynyt kisaa lukuun ottamatta missään ohjelmassa, vaikka suunnitelmissa oli parikin paneelia/luentoa. Ei ole kyllä conista mitään huomautettavaa. Isotavara narikan siirtäminen yliopistolle oli mielestäni hyvä parannus, mutta en tiedä miten homma toimi käytännössä, ei ollut mitään isoja kasseja mukana joita olisi sinne pitänyt viedä. Aiemmin mainitsema järkyttävä conidarra johtuu omista ihmissuhde sotkuista joiden juuret yltävät kesän desuconiin asti. Lyhyesti sanottuna olisin halunnut nähdä ja viettää aikaa kahden minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Toista tyyppiä näin vain pikaisesti enkä päässyt juttelemaan, toisen kanssa ehdin olla viimeiset 10 minuuttia ennen kuin lähdettiin Sunnuntaina. Conin jälkeinen viikko oli hyvin raskas, niinkin raskas että maanantaina romahdin kesken kauppareissun ja purskahdin itkuun ja jouduin peittämään naamani äidin olkapäätä vasten. Onneksi oltiin sillä hetkellä hiljaisella käytävällä enkä aiheuttanut kohtausta. Oikeastaan koko alkuviikko meni joka päivä jostain syystä itkien ja vasta perjantaina vai lauantaina oli itkuton päivä. 
Sellainen oli minun Tracon. En osaa sanoa mitä tulee seuraavaksi. Joko Meenah'n tekeminen tai piilari postaus.

P.S; Julian blogissa on juttua meidän reissusta, kuvia ja video!

Juffu kiittää ja kuittaa

seksikästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti