sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kaikkea sitä tapahtuu

Enpä tännekkään ole kirjoittanu pitkään aikaa. Ei tätä taida kyllä kukaan lukeakkaan... Anyway, oon ollu viime päivinä tosi väsyny ja muutenkin sekavan oloinen. En saa unta ennen klo 23:00 ja kouluun on tosi vaikeaa herätä. Kun pääsen koulusta, niin väsyttää nii-in paljon, että huh huh.. Nukahdan melkein seisaallaankin. Huomaa, että talvi on tulossa. Syytä sekvaan olotilaan en tiedä. Aamulla voin olla aivan "Vihaan maailmaa...", mutta kun pääsen kouluun olen "Jee, tästä tulee kiva päivä!" Seuraavana välkällä voin olla taas: "Vtu, tätä paskaa..". Tuo alkaa oikeasti huolestuttamaan minuu.

Noh, onneksi ompelukone toimii, niin voin aina välillä ommella. Alan kohtapuoliin tekemään Kaguya cossia Kaavat saan helposti Taiwan cossistani, vähän muokkaamalla tietysti. Odotan, että pääsen tekemään nuo kaikki rusetit <3 Ei välttämättä tarvitse ostaa peruukkia, kun aattelin värjätä hiukset muutenkin mustaksi. Pitää kyllä lainata joltakin suoristusrautaa tai ostaa itse.
Olen kyllä miettinyt peruukin ostoa. Kun hiukseni eivät ole kuitenkaan noin pitkät ja se maksaisi vähemmän, kuin ostaa hiusväri ja suoristusrauta. Muutenkin peruukki pysyisi siistimpänä, kuin miun omat hiukset... :/ Löysin Pilaulupuoti nimesestä kaupasta pitkän mustan peruukin otsahiuksilla. Ja se oli yllättävän hyvä laatuinen pilailukauppa peruukiksi. Maksaisi 21€ Jos ostaisin hiusvärin ja suoristusraudan, niin se maksaisi suunilleen 30-40€. Ehkä mie ostan peruukin... Kun kyseinen puoti on Turussa, niin voisin käydä ostamassa sen syyslomalla.

Mitäköhän muuta tähän kirjoittaisi... Noh, osallistuin deviantart.com sivustolla erään henkilön Halloween piirustuskilpailuun. En yhtään tiedä mitä pitäisi piirtää. Onneksi aikaa on 5. marraskuuta asti ja sain pari viikkoa lisä aikaa, kiitos koulun. 9. luokka on vähän vaativa, ainakin matikka, fysiikka ja yhteiskuntaoppi. 8I 

Eikai tässä muuta. Näkyillään taas! o/

EDIT: Jos jotain kiinostaa miltä Taiwan cossini näyttää niin, tässä ehkä onnistunein kuva:
Kuvan on ottanut Tuomas Pento. Suuret kiitokset hänelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti