lauantai 18. lokakuuta 2014

Ensimmäiset piilarit!

Hei hou! Tämä postaus oli tarkoitus kirjoittaa ennen Traconia, mutta en ole ollut hirveästi koneella viimeaikoina. En luultavasti tule kirjoittamaan mitään Traconista, koska yksinkertaisesti minulla ei ole siitä mittään kerrottavaa. Coni oli ihan OK, mutta minulla on paljon ahdistusta ja masennusta conin jälkeen enkä halua miettiä niitä yhtään.
Siis olin jo kauan haaveillut piilareista cosseihin ja vapaa-ajalle käyttöön, mutta joskus kauan sitten ala-asteella minulla oli lasit ja minulle kerrottiin, että piilarit eivät sopisi minulla. Olin monta viikkoa(oikeastaan muutaman kuukauden) ottanut selvää piilareista ja niiden käytöstä. Minulla oli tarkoitus käydä optikolla, mutta se vähän jäi... Älkää ottako minusta mallia.

Mietin kauan miltä sivustolta tilaisin. Mielessä oli pinkyparadise ja honeycolor, mutta instagrammissa joita seuraan kehuvat paljon uniqso.com sivua. Uniqso sponsoroi tosi paljon muoti ja cosplay bloggaajia ja antavat paljon 10% kuponkikoodeja joten selasin sivuston läpi ja päätin tilata sieltä. Pidän tosi paljon uniqson sivuista ja tarjonnasta! Linssejä on aivan älyttömästi ja sivulta löytyy hyvät ohjeet linssien käyttöön ja säilyttämiseen. Sieltä voi ostaa myös peruukkeja ja muita kauneustuitteita! Hinnat ovat mielestäni halvat ja postikulut myös. Suosittelen sivusto todella paljon!!

Mutta itse asiaan. Tilasin paketin 1.9 ja otin nopeimman toimituksen, eli DHL expres (maksoi vähän päälle 10€. Jos tilaat yli 40 dollarilla niin postikulut ovat ilmaiset). Tilauksen käsittely vei kolme päivää ja itse postitus 4 päivää. Paketti tuli ovella 8.9. Paketti ei jäänyt tulliin.

Tässä on mitä tilasin!




traveling kit, 2.11€
söpön kotelon sisällä on peili, piilolinssikotelo, pinsetit, piilolinssin pidike "sauva" ja puteli nesteelle
silmätippoja, tarkoitettu piilolinsseille, 7.20€
Siniset linssit 15.20€
punaiset linssit 14.47 
jokaisen linssiparin mukana tulee kotelo

söpöt paketit

linssit on myös pakattu hyvin

Aloitetaan vaikka punaisista linsseistä. Ostin nämä Sekibanki cossia varten ja jos haluan vielä cossata Kagerouta tai Momiji niin nämä käyvät myös niihin.


GEO ANA48 Color Nine Dark Red


Kaarevuus: 8.6mm
Halkaisija: 14.2mm
Vesi pitoisuus:  38%
Käyttöaika: 12 kk


Minulla kesti jonkun aikaa ennen kuin nämä silmiini ja ahh, ne ovat ihanan näköiset! Nämä suurentavat silmiä vain hieman, mutta en ollutkaan ostamassa minkäänlaisia isoja piilareita.
Mielestäni nämä näyttävät aika luonnollisilta silmässä, vaikka punainen ei ole mitenkään luonnollinen väri. Ensimmäisellä kerralla tottakai linssit tuntuivat oudoilta, mutta totuin niihin hyvin nopeasti. Nyt kun olen käyttänyt näitä linssejä enemmänkin, niin nämä on ehkä vähän epämukavat verrattuna muihin linsseihini? Se johtuu luultavasti näiden pienestä vesipitoisuudesta. Muissa linsseissäni vesipitoisuus on yli 40%. En osaa sanoa.

vertailu

kuva otettu aivan jalkalampun vieressä

terassilla, sää oli pilvinen

keittiössä aka huono valo
Linssit saattavat näyttää ruskeilta huonossa valossa ja huonossa kamerassa.

väri: 4/5. Kuten sanoin, saattavat näyttää ruskeilta
design: 5/5 Tykkään todella paljon!
mukavuus: 3/5 Silmätipat ovat tarpeen, tuntuvat aluksi oudoilta
luonnollisuus: 1/5 punaiset eivät ole luonnolliset ollenkaan mutta desing antaa yhden pisteen siihen.

GEO Xtra Plum Blue

Kaarevuus: 8.6mm
Halkaisija: 14.8mm (pullo sanoo näin muitta sivusto sanoo 15mm)
Vesi pitoisuus:  38%
Käyttöaika: 12 kk
Ostin nämä Traconin sunnuntai asua varten. Design näytti mielenkiintoiselta ja sinin kirkkaalta, joten ei voinnut vastustaa!

Luulin että nämä olisi paljon vaikeampi laittaa silmään, mutta ne olivatkin helpommat kuin punaiset? Väri on silmässä paljon tummempi ja petyin siitä hieman. Kukka design näkyy hyvin läheltä katsottuna, mutta myös kaukaakin katsottuna! 

vertailu

jalkalampun vieressä

terassilla

keittiössä
väri: 4/5. Ovat tummemmat mitä odotin
design: 5/5 Rakastuin ensisilmäyksellä! Ihana kukkakuvio!
mukavuus: 5/5 Helppo laittaa silmään ja voi pitää monta tuntia.
luonnollisuus: 0/5 Kukkakuvio on kukkakuvio.


Yhteen vetona suosittelen todella paljon uniqso sivua piilolinssien käyttäjille!
Voisin tehdä muistakin linsseistäni tälläiset postaukset. Omistan näiden lisäksi 4 paria, hurahdin näihin ihan täysin! Käytän linssejä nykyään paljon koulussa ja muuallakin. Kaikki muut linssit ovat tosin ostettu cybershopista.

Ei tässä muuta, Juffu kiittää ja kuittaa!

linssit näköjään tuoksuvat jännälle

DHL:n paketti on kissa ystävällinen! Mokoma meni heti siihen makoilemaan


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa piilareiden maailmaan!

    Kiitos tästä!
    Olen viime aikoina miettinyt miltä nuo Color Nine Dark Red piilarit näyttävät silmissä. :) Siistin punaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä! : D Suosittelen niitä kyllä jos punaiset silmät kiinostavat!

      Poista