maanantai 19. elokuuta 2013

Kivasti kipeenä kirjoittelen

Melkein tasan kuukauden pituinen tauko. Syitä on ollut monia; koulu, itse cossin teko, muuttaminen ja nyt olen kipeenä. Jatkan perinnettäni, josta haluaisin päästä eroon, eli ollen kipeenä heti toisella tai kolmannella viikolla kun koulu on alkanut.

Tiedän, että monet tykkäävät cosplayblogeissa niistä ihanista wip kuvista, joita en itse osaa ottaa. Tai osaan, mutta onnistun hävittämään kuvat, ennen kuin alan kirjoittamaan tänne mitään uutta. Ajattelen usein "ehkä nämä kuvat on tarpeeksi...", vaikka niitä voisi olla enemmänkin.
Momiji on muutenkin aika simppeli, joten sitä vain tekee, eikä voi oikein ottaa välissä kuvia. Ainakin paita valmistui jossain tunnissa.


tupsut on vähän eri kohdissa
siitähän tuli oikein hyvä!

























Mitä tästä nyt sanoisi. Hihaton paita, jossa on kaulus ja pari lankatupsua. Tupsut on niitä ihania lankapalleroita, mitä varmasti kaikki ovat tehneet peruskoulussa. Jos ette, niin teillä on perussivistyksessä iso aukko.


järkevää ottaa ikkunaa vasten kuva
     
tätä kuvaa varten laitoin housut jalkaan, olkaa ylpeitä
Kilpi alussa kiva tehdä, koska se oli jotenkin paljon helpompaa kuin miekka, mutta lehden maalaaminen olikin tuskaa. Se oli täydellisen sileä, kunnes pilasin sen...! ;;A;; Ensimmäinen sabluunani jäi kilpeen kiinni, enkä oikein saanut sitä pois. Hioin sitä vähän ja laitoin pari kerrosta valkoista maalia. Sitten päädyin vaan piirtämään lehden kilpeen ja laittamaan ympärille miljoona pientä teipin palasta. Maalini oli ilkeä ja halkeili, niin jouduin mennä kaupunkiin asti ostamaan spray maalia. Laitoin aika monta kerrosta, että pensselimaalin halkeamat peittyivät. Mustat reunat tein itsetekemästä paperimassasta, hion ja maalasin. Lopputuloksesta tuli ihan hyvä, vaikka lehden toinen puoli näyttää vähän omituiselta.

Ei puhuta mun pain in the ass- miekasta, muuta kuin pari lausetta.
   
Se kiiltää. Tässä kohtaa ei ole varjoja eikä vaaleampaa terää.
Voisin sanoa tämän maalaamisesta peri valittua sanaa. Mutta lyhyesti sanottuna; en saa siihen kivaa varjostusta ja vaaleampaa terää. Ugh. Pitää varmaan mennä ostamaan mustaa metallinhohtoista maalia. Kun metallihohtoisen harmaan ja matta mustan yhdistäminen ei oikein näyttänyt valossa kivalta.
Miekka ei ole kovinkaan terävä, painaa ihan vidusti, on epätasainen ja liian iso. Se siitä.

Häntä ja kengät on sentään kivat

pieni pöwwöinen häntä QuQ
ne on niin mukavat jalassa!

Tässä vaiheessa kesken on vielä miekan maalaus, peruukin stailaaminen, sukat ja hameen tekeminen. Peruukki stailataan, kun saan raahattua perseeni Merin luokse, tai hän raahautuu tänne. Tai sitten hienosti koulussa leikataan se. :D Kuka tietää.

Tähän vielä kaunis kuva, joka on otettu joskus aamuyöllä.

Ilme.
Korvista tuli kivat

3 kommenttia:

  1. Hohohoo peruukki ~*3*~ Sitten kun vaan tervehdyt niin voisit tulla meille stailaamaan sen : 3 Viikonloppuna Julia tulee kyllä meille, mutta eihän sen pitäisi haitata jos koittaisit tulla viikonloppuna? Tai jos niin ihan arkipäivänäkin käy : )

    UGUGUUU noi korvat ja kilpi ja unts /)*Q*(\ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tulla vaikka heti, kunhan kuume laskee :3 Ainakin keskiviikkona käyn lääkärissä/spykolla, mutta tuskin saat saikkua. Tuskin Julia meidän peruukin leikkuuta häiritsee, ellei sitten halua leikkaa mun korvoa pois tai jotain. :^D

      Kuvassa ei näy, mutta ne korvat on ihanan karvaiset, kun on tehty samasta kankaasta kuin häntä. QuQ ~

      Poista
  2. Vähän hieno cossi tulee :)! Tykkään tosi paljon tosta kilvestä, se on muotoiltu ja maalattu nii tarkasti :)

    VastaaPoista