perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 cossit, postaus, jonka jokainen cossiblogi on tehnyt

Tein taas memen deviantartia varten ja ajattelin nyt tunkea sen tännekkin.



Jeps, viimevuonna syntyi 5 asua. The Handmaid, GT-Eridan ja Momiji oli suunitellu etukäteen mutta Vriska ja Kanaya tuli vähän yllättäen. Päätimme poikaystäväni kanssa mennä Fanfestiin ja tein meille asut nopeasti ja käytin sitten Vriskaa halloweenjuhlissa. Häiritsee erittäin paljon, että Kanaysta ei löydy kuvaa, muuta kuin meikkitestejä. Noh kuitenkin.

The Handmaidin tein Frostbiteen ja kierrätin sen Desussa perjantaina.
kuvan otti Julia ja varsijousi on myös hänen käsialaa


Minulla oli alunperin toisia suunnitelmia Frostbiteen, mutta ne peruuntuivat ja olin pikkuisessa paniikissa mitä sitten cossaisin. Eräs kaverini sanoi, että pitäisi cossata jotain ancestoria, joten valitsin Handmaidin, koska se oli helpoin... Ehheheh... MUTTA kun tein cossia ja etsin kuvia ja muuta malliksi aloin tykästymään hahmoon enemmän ja nyt on sellaiset tunteet hahmoa kohtaan, että huh huh. Luin uudestaan homestuckista sen kohdan missä kerrottiin Handmaidista ja itkin. Jos ette tienneet, niin itken todella herkästi. Frostbitessa oli yllätyksessä todella monta ancestor- cossaajaa! Meitä oli kuusi kahdestatoista, eli puolet! Lähes kaikki omia kavereita, mutta silti. Oli ihanaa että HS:stä cossataan muitakin kuin vain beta ja alpha lapsia/trolleja. 



homestucking hengessä näytämme kansanvälisiä käsimerkkejä. Kuvan otti Suzan minun kamrella
Olin TODELLA tyytyväinen forstin hs cossien tasoon! Minusta kaikki asut näyttivät siltä, että niihin on käytetty aikaa ja tehty mahdollisimman hyvin.


 Eridan oli käytössä ensikertaa Desussa lauantaina ja sunnuntaina ja kierrätin Traconissa lauantaina.

Kuvan otti Meri
Eridaniin olin ostanut joskus kevättalvella, mutta aloitin sen tekemisen vasta keväällä. Silloin tapahtui kaikkea ilkeää ja masentavaa.
Olen tästä cossista ylpeä. Selasin sata ja yksi siipi tutoriaali ja päädyin käyttämään Lapirin'in tutoriaalia, koska sain pahvit ilmaiseksi äidin työpaikalta. Ne olivat taittuneita, mutta yritin korjailla niitä sanomalehdellä ja liisterillä. Housut ja paita olivat todella helppo tehdä ja mukavat päällä. Olin todella yllättynyt desun säästä, luulin että olisin paleltunut, mutta minulla olikin kuuma!(koska bindaus, toppi ja 40 den sukkahousut.)  Minulla oli siis tuon paidan alla (musta..)toppi, että en vilauttelisi, kun laitan siipien valjaita päälleni. Huppu oli ihan helppo tehdä, sain "pohjan" ommeltua tunnissa kasaan ja myöhemmin korjailin vähän viitta osaa ja lisäsin napit. Paidan kuvio on printattu netistä ja sitten silitetty kiinni. 
Ja en halua kuulostaa ilkeältä, mutta kesä desun HS cossien taso ei ollut yhtä hyvä kuin frostissa... Olihan siellä totta kai todella hyviä asuja! Mutta yleisesti ottaen.


Traconissa olin sunnuntaina Momiji 

taas kerran Meri otti kuvan
Momijista, en jaksa paljoa kertoa, koska siitä tuli tehtyä aika paljon postauksia. Paita oli tosi mukava päällä ja helppo tehdä. Hame tuotti ongelmia ja se olisi voinut olla muutaman sentin pidempi, kilpi oli kiva, miekka ei niinkään., kengillä oli tuskaista kävellä. Traconista on myös aika pitkä postaus, joten en ala siitäkään kauheasti kertomaan.


Kanaysta ei siis ole kuvaa, mutta cossin häntä Fanfestissä. Jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt jättää väliin, koska mursin kyynerpääni ja pääsin sairaalasta lauantaina ja kielloista huolimatta menin sunnuntaiksi sinne. Huono idea, käteen sattui koko ajan ja olin sen takia huonolla tuulella. Hamekkin ei onnistunut niin hyvin mitä olisin halunnut, mutta paita peitti suurimmat feilaukset.
Vriskan tein poikaystävälleni, miesversion tosin, ja päätin meikata halloweeniksi itselleni puhjenneen silmän ja käytin lyhyttä peruukkia.
Nyt ihan kunnon Vriska on valmis. Sain tehtyä robottikäden! *bileet* Teen siitä varmaan oman postauksen kohta puolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti