lauantai 2. marraskuuta 2013

Myöhäistä juttua Fanfestista + Vriska meikkaus

Ajattelin että en kirjoita mitään Fanfestistä, koska se meni vähän miten meni. Kävimme pikaisesti vain sunnuntaina, koska pääsin vasta lauantaina sairaalasta.

Ajattelin, että pääsisin lauantaiksi sekä sunnuntaiksi, joten valmistelin minun ja poikaystäväni cossit torstaina kipsin kanssa. Se oli erittäin huono idea. Kanyan hame onnistui ihan hyvin, että kehtasin sitä pitää ylläni(koska paita peitti vyötärön ja vetoketjun, jotka menivät päin helvettiä). Meistä kahdesta otettiin muutama kuva, mutta en ole löytänyt niitä mistään, harmillista. Olisin halunnut nähdä kunnolla miltä hame näyttää päälläni. 

Tässä on muutamia prosessi kuvia.
sarvet alkuvaiheilla


ostin söpöt kengät kirpparilta! 5 euroa maksoivat. Vähän isot, mutta tosi mukavat jalassa ja sopivat Kanayalle!

meikkitesti. Harmaa on epätasainen, koska kun vain testailen kotona käytän vesiliukoista maalia ja ei ei näytä yhtä tasaiselta kuin öljypohjainen. Lisään joskus peruukkiin lisää kuituja. Tämä oli nopea ostos punanaamiosta :I Ehkä ostan uuden peruukin, we'll see. 

Pesin peruukin, jota olen käyttänyt Gamzee cossissa. Se oli täynnä lakkaa

   
Tykkään miten paitojen kuviot onnistuivat niin hyvin! ´ 7 `







Patrik peruukin muokkauksen jälkeen. Harmaa kauluspaita on samalta kirpparilta. Maksoi vain 1,50€ Lasit ovat tiimarista

olen aina yhtä kaunis, kun otan peruukin pois.
Fanfest oli tosi mukava con! Paikka oli hyvä valinta, lähellä rautatieasemaa, ruokapaikkoja lähellä, sisäänkäynti mukavasti sisäpihalla, jonne oli kyllä helppo löytää ja PALJON TILAA! Se oli suurin yllätys, koska pelkäsin että joku runttaa käteni. Toivottavasti tapahtuma järjestetään uudestaan ensivuonna.

Tässä harvinaisen omituinen v-blogi yritys. (lisään tämän oikeastaan siksi että meikkini näyttävät videossa hyvältä :D)


Tein myös pari päivää sitten meikki testin Vriskalle
en omista pitkää mustaa peruukkia (vielä)
Itse olen tyytyväinen lopputulokseen ja päätin cossata Vriskaa Yukiconissa. Kaverini ilmoitti olevansa Kanaya ja tehtiin alustava sopimus photoshootista. Odotan innolla!
Olin myös yksisilmäinen Vriska kaverini halloween juhlissa. Teen siitä oman postauksen, että kaverit saavat nähdä kuvia. Vriskasta tulee mahdollisesti lisää infoa.

Loppuun kaunis kuvasarja!

olen vakava cossaaja. 1. kuvassa piti tehdä mahdollisimman tyhmä ilme ja kahdessa muussa kaksoisleuka. Onnistuin itseni mielestä ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti