maanantai 23. joulukuuta 2013

Vuoden 2014 suunitelmia.

Vuosi on lopuillaan ja Juffu miettii jo ensivuoden cosseja ja coneja. Mitään muuta ei ole varmaa kuin Kikucon. Tavalliseen tapaan yritän päästä Desuun ja Traconiin mutta rahatilanne ei mikään paras.
Luultavasti menen palloilemaan Yukiconiin Merin kanssa, jos kaverini antaa lippunsa minulle, kun hänellä ei ole niin suurta kiinnostusta, kun taas minä haluaisin kovasti mennä katsomaan leappavikaa. Katsotaan mitä käy.

Jos Yukiconiin menen niin cossaan siellä Vriskaa.
Vriska on robottikättä vaille valmis!


meikkitesti


Minulla ei ole kyllä mitään innostusta tehdä tuota kättä, mutta haluan tehdä itselleni räjähtäneen silmän, niin silloin käsi on myös poissa, eli robokäsi olisi tilalla. Katsotaan saanko innostusta.
Yöpaikka on myös vähän hakusessa, niin en tiedä olisinko Vriska molempina päivinä vai olisinko toisen päivän siviilissä. Koska minua ei hirveästi kiinnosta mennä meikkaamaan pariksi tunniksi ahtaaseen conin pukuhuoneeseen. Ei vaan pysty, alkaa ahdistaa ja luultavasti niin paljon että meikkaus ei onnistu ja alan itkemään ja nenästä alka taas vuotamaan verta ja ja ja!!! QAQ Meikällä on siis sellainen ongelma jos jännitän/jokin asia ahdistaa niin nenästäni alkaa vuotamaan aika paljon verta, että siihen ei yksi paperituppo riitä. So, yeah... Pukkarit on not.

Deviantartiin tein cosplay 2014 memen. Laitan sen nyt tähänkin.



Minun pitä vähentää homestuck cossaamista, mutta... Löysin tuon ihan GT-Kanaya desingin ja lupasin itselleni tehdä Eridan bingon niin oikeastaan puuttuu kunnolla tuo dreamer versio.
Meulinta haluaisin cossia kun löytyy ja juttuja valmiiksi ja Patrik olisi niin ihana Kurloz!

uuuh ja aaah~ Tämä on vanha kuva keväältä

 Kagerua haluan cossata kun minulla on sopivasti iso vannehame ja valmiina ja iskä kysyy koko ajan milloin aion käyttää sitä. Eli melkeinpä iskän painostuksesta Kageru on listalla! :'D Ja miulla on muutenkin joku juttu Touhoun hahmoihin, jotka pohjautuu johonkin eläimeen.
Gumiin ostin kankaat jo kauan sitten ja aloitinkin mekkoa, mutta se meni niin päin peppua, että aloitan sen kokokaan alusta. Momijista saan sopivasti korvatkin.
Yukari on vähän tääläinen "teen jos on aikaa ja rahaa". Yukarin asu on ihana ja värimaailma on minun lemppari! Miulla on lähes tuon väriset hiukset tällähetkellä! Ainoa mikä vähän tuottaa harmaita hiuksia on nuo lanteilla olevat hommelit. Mietin pystyisikö niitä tekemään softiksesta, mutta en ole koskaan käyttänyt kyseistä materiaali. Täytyy katsoa mitä keksin.

Enpä ole noista muita oikein aloittanut. Paitsi Kanaylla olen ostanut kauheasti glitter liimaa ja muuta kimmalletta.
sparkle sparkle!

Tiimari on konkanssa ja Porvoon Tiimari on aika tyhjillään joten kävin nyysimässä viimeiset tummanvihreät kimalleliimat ja otin varmuuden vuoksi vielä kirkkaan vihreän. Kimalle purkit on myös tiimarista ja nuo meikit on kirpparilta. Olivat aika heräteostokset mutta maksoivat vain 4 euroa. Käytin samoja kimalle hommeleita Eridan siipiin ja toimivat hyvin, niin ostin samoja uudestaan.


Ai niin, olisin halunnut tehdä Vriskasta oman postauksen, mutta se on vähän jäännyt. Varmaanin sen takia kun tein tämän Patrikille, joten minulla oli kaikki valmiina paitsi pitkä peruukki ja meikit.
Löysin itseni mielestä täydellisen peruukin Vriskalle! Yritin ottaa peruukista kuvaa ja pyysin äitiä auttamaan. Otimme sohvalle kuvaa, mutta äitiä häiritsi että yöhousuissani oli kauhea reikä jotin peitin sen kissan lelulla.

Varmasti blogini paras kuva

Lopulta sitten käytin itse ottamaani teinipeili kuvaa ja äidin ottamaa kuvaa peruukin takapuolesta.


uuhh~

Ei tässä muuta. Hyvät joulut kaikille! Muistakaa syödä suklaata ja käyttää joulun jälkeiset alennusmyynnit hyväksenne!
Katsokaa vielä meidän joulukuusea!

kaunis suklaakalenterini näkyy taustalla.

3 kommenttia:

  1. TOI KUVA

    Mielenkiintoisia valintoja OuO

    Voisin...uuden vuoden jälkeen mahdollisesti kysyä sitä yöpymistä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on erittäin kaunis kuva. Löytyy myös sellainen kuva missä Viiru on vielä mun sylissä nuuskimassa tuota leluaan. :'D

      Saat sitten stailata mulle uuden kanaya perrukin, jos käy (UvU )

      Olis ihan kiva jos kysyisit! :D

      Poista
    2. HALUAN NÄHDÄ TÄMÄN KUVAN :D

      Tottakai se käy -3- hoho~

      Joo!

      Poista