keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Voi Yukicon

Holla. Tässä pientä postausta Yukiconista. En jaksa kirjoittaa mitään kovin pitkää tekstiä, koska yolo.

Cossin koko viikonlopun Vriskaa Homestuckista. Sanoin joskus itselleni, että en koskaan cossaa häntä, koska en oikein pidä hahmosta, mutta toisin kävi. Minusta otettiin muutama kuva ja kättäni ihasteltiin muutamaan otteeseen. Olin ylpeä räjähtäneestä silmästäni, vaikka se olikin suurimman osan ajasta piilossa lasien alla. Muutama vanhempi naisihminen sitä hämmästeli junassa ja kaupungilla. :D Haukuttiin minua myös hirveksi. Oltiin photoshoottaamassa uimahallin vieressä, koska sieltä tuli kivaa sumua. Hallista tulee ulos pikkupoika isänsä kanssa ja osoittaa minua ja kysyy:
"Iskä, mikä toi on?"
"Se on hirvi," vastasi isä.
Meinasin näyttää heille keskisormea, mutta sain pidettyä itseni kurissa.


kuvat on ottanut Meri

Mutta siis, kertausta viikonlopusta.
Kaverini tulivat jälleenkerran yöksi meille jo torstaina. Tehtiin tortilloja ja katsottiin leffaa.
Lauantaina heräsin kuudelta, herätin kaverit, söin ja aloin meikkaamaan. Aikaa riitti aika hyvin meikkaamiseen ja meikkauksen jälkeen sainkin lähteä lähes heti kohti Mäntsälän juna-asemaa. Onneksi lähdettiin ajoissa, juna tuli 7 minuuttia etuajassa. Kävelimme rautatieasemalta Kamppiin ja siellä tapasimme Julian, jonka kanssa menimme bussilla Espooseen. Luulimme, että Julia tietää missä olisi pitänyt jäädä pois, mutta ei tiennytkään. Jokainen bussissa luuli, että joku tietäisi missä pitää jäädä pois, mutta ei tiennytkään. Ilmeet olivat mahtavat kun kaikki tajusivat tilanteen. Niin siinä kävi, että bussillinen conilaisia ohittivat oikein pysäkin ja kävelimme n. 3 kilometriä conipaikalle, jotkut kyllä odottivat toista bussia.


housuni näyttävät liian harmailta :c


Kun Sain Hennan lipun, niin osallistuin tumblrissa yhden lipun giweaway'hin ja satuin voittamaan sen. Sovittiin tapaamista klo 10:30 ovien edessä, mutta lipun antaja tuli hieman myöhässä, niin että en ehtinyt leappavian haastatteluun. Noh, ei se mitään, kunhan saatiin lippu Hennalle. Lauantai päivä meni random hengailussa, koska ei ollut oikein muuta ohjelmaa. Meidän piti mennä Free!- aiheiseen paneeliin, mutta satuttiin pitämään photoshoot samaan aikaan. Vietimme paljon aikaa rytmipelejä pelatessa ja rakastuin beatmaniaan!! Voisin joskus alkaa laittaa rahaa säästöön, että saisin sen ohjaimen, sellainen maksaa halvimmillaan kuulemma 300€... U_U Olisin halunnut myös kokeilla tableteilla toimivia pelejä, mutta en voinut koska kosketusnäytöt eivät toimi hanskojen kanssa, enkä viitsinyt alkaa ottamaan robottikättäni pois. Kävimme Hennan kanssa syömässä läheisessä pizzeriassa ja laitoimme kebabranskalaiset puoliksi. Lähdimme aika ajoissa takaisin. Löysimme bussipysäkin Merin kaverin avulla ja yksi kaverini tuli meidän kanssa sitten mukaan, kun oltiin menossa samaan suuntaan.


mind controling!!!!!!!!


Sunnuntai meni vähän nopeasti. Herättiin seitsemältä, samat jutut kuin lauantaina, paitsi osattiin jäädä oikealla bussipysäkillä pois. Tällä kertaa olisimme ehtineet leappavian leat's play ohjelmaan, mutta paikkaliput olivat loppuneet. Olisi tuonkin tiennyt, niin olisimme tulleet aikaisemmin. Noh, ei voi mittään. Olisimme Hennan kanssa halunneet myös mennä cosplay, teet sen väärin- paneeliin mutta sekin oli täynnä. Onnekas Meri oli viimeinen, joka pääsi sisään ja kertoi sitten meille, mistä siellä keskusteltiin. Vietimme Hennan kanssa aikaa taas rytmipeleissä ja Go'ta pelaten.
Olin suunnitellut kaverini Rosen kanssa photshoottia jo pidemmän aikaa ja pidimme sen sitten sunnuntaina.

oon aika bitch tässä

selkä selkään vasten kuvat on aina kivoja

"don't touch me!"


Lähdimme myös aika aikaisin sunnuntaina, että ehtii kunnolla levätä koulua varten.

Yukicon oli ihan semimukava con. Ensimmäiseksi conikseen oli ihan hyvä, toki olisi jotain pientä parantamisen varaa esim; lipunmyynnissä, tiedottamisesta ja paikkalipuista. Mutta muuten viihdyin. Olin kyllä vähän alakuloinen koko viikonlopun, mutta se johtui ihan muista asioista. Conissa ei ollut paljoa ystäviäni mutta tapasin kyllä (luultavasti) kaikki, jotka sinne tulivat.
Ostin taas kerran uuden alpakan! Hänestä ei ole tällä hetkellä kuvaa, mutta näette hänet varmasti tulevissa postauksissa. Myyntipöydät oli kivasti laitettu hieman eri paikkoihin, eikä kaikkia oltu ängetty yhteen saliin. Juffu nostaa peukkua!
Ostin muutaman korun, avaimenperän ja printin taidekujalta. Sain myös ilmaiseksi yhden Feferi kännykkäkorun, koska homestuck aiheisia tuotteita ei saisi myydä ilman lupaa. Taidekuja oli mielestäni hyvin järjestetty ja siellä oli paljon mukavaa porukkaa!

Eipä tässä muuta. Seuraavaksi alan luultavasti järkkäämään siipiä Kanaya'lle.

2 kommenttia:

  1. Oh My God, Nauroin koska hirvitarina. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama :''D Kuulin kyllä mitä se poika kysyi, mutta en ollut kuullut isän vastausta :''''DD

      Poista