keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ranta yukicon, askartelua, peurailua ja Kagerou photoshoot

Heippa! Täällä on ollut vähän hiljaista, koska en ole kesällä mitään cossia aloittanut tai käynyt conissa. Kävimme perus porukalla katsastamassa ranta yukiconin. Tapahtuma oli hauska idea ja toimi hyvin. Eihän siellä mitään kummallista ohjelmaa ollut, paitsi suikawari ja sai ostettua pockyja, mutta viihdyin kovasti! Ranta oli mukavan kokoinen, vierestä sai ihan kunnollista syötävää ja oli todella hyvä ilma! Vedin niskaani Momijin "rantaversion", eli Momijin peruukin, korvat, hännän ja paidan. Käytin hameena hyvin vanhaa rantahamettani, koska mielestäni se sopi Momijille oikein hyvin.


varastin äidin shortsit matkan ajaksi

rantapallot ostettiin porvoosta aamulla. Hongkongissa oli vain angrybirds palloja. Etola ei ollut vielä auki, mutta henkilökunta avasi meille ovet etujassa! ;;u;; *Se oli ihanasti tehty!

Huueeehh!


Vaikka mitään cossia en ole aloittanutkaan, niin olen räpeltänyt vähän kaikkea pientä. Kaapissa oli kevyttä askartelu savea ja halusin kokeilla mitä saisin siitä aikaan. Tulokset:


Silmämunia tuli tehtyä kolme paria. Yksi pari menee ainakin rusetteihin, muille en ole vielä keksinyt käyttöä. Ruusut oli ihan kiva tehdä ja halusin kokeilla tehdä macaronin. Löysin puoli vahingossa suomalaisesta kirjakaupasta sormuksia, ostin ne ja liimasin ruusut ja leivoksen niihin. Niistä tuli aika söpöt. :3c


Innostuin myös peurailemaan. Savesta synty myös peuransarvet ja naaman ilmestyi kivat meikit.

kaunis selfie

Nämä sarvet on tehty samalla tavalla kuin homestuck sarvet; rautalankaa, foliota, teippiä ja päälle savea. Kanaya cossista yli jäänyt helminauha sopi asuun, joten kiersin sen sarviin.

Olin Merin ja Hennan kanssa Kotkassa muutaman päivän ja pidimme Merin kanssa photshootin Kagerousta ja peurasta. Kageroussa oli tuskallisen kuuma, mutta jäätelö pelasti!


Näytän niin aikuiselta, mitä tämä on???

Kallo on oikea ketun pääkallo! Siinä oli karvojakin


Istuminen ei näyttänytkään niin tyhmältä kuin luulin


Puistossa oli nätti putous!

Mystinen peura


kukka tuoksui hyvälle

nämä otettiin illalla joten jalkani ovat täynnä ötököiden puremia... @_@


Pakollinen meri kuva


Seuraaksi tulee testiä Traconin suunitelmista. Juffu kiittää ja kuittaa.

WHY IS THE RUM GONE?!
Meri sanoi että näytin vähän Jack Sparrowilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti