keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Cosvision + Porvoon pikku bileet + Kikucon

Vähän myöhässä kirjoittelen näitä, mutta on ollut vähän häslinkiä koulun rästitehtävien kanssa, mutta nyt kaikki on reilassa ja vietän ensimmäistä kesälomapäivää, aaaayyyyyy!

Koska coneista on aika pitkä aika, niin en muista mitään yksityiskohtia kirjoita hyvin lyhyesti cosseista ja fiiliksistä, sori!

Ensin oli Cosvison Turun Logomassa. Vaikka Turussa paljon käynkin, niin Logomo oli aivan uusi paikka. Minä ja kaverini Julia yövyttiin isotätini luona Raisiossa, josta oli n. 15-20 minuutin automatka tapahtumapaikalle. Aamulla oli Kageroun alushameitten ja kynsien kanssa ongelmia mutta selvisimme siitä suht hyvin ja olimme aikaisin liikkeellä.
Parkkipaikalta oli helppo löytää sisäänpääsy ja heti ensimmäiseksi vaihdettiin liput rannekkeisiin. Olimme ajoissa paikalla, joten porukkaa ei ollut paljon, niin ei tarvinnut jonottaa. Luultavasti jonoa ei koskaan syntynytkään, koska vieraita ei ollut niin paljoa ja kaikki tulivat vähän eriaikoihin.
Ehdimme pyöriä puolisen tuntia, ennen avajaisia. Kävimme katsomassa myyntipöytien ja taidekujan tarjonnan ja menimme sitten avajaisiin. Sali oli ihan mukava ja siellä huomasi, että porukkaa ei ollut paljoa paikalla. Avajaisten jälkeen porukkaa oli saapunut lisää aika paljon. Minun piti käydä useassakin ohjelmassa, mutta syöminen kestikin vähän kauemmin mitä luulimme ja jäin suustani kiinni kaverini kanssa, jota en ollut nähnyt piiiiiitkääääään aikaan.


Tässä sillalla oli kiva ottaa kuvia


Kuulimme kaveriltani, että Vimmassa pidetään Euroviisu kisakatsomo, joten illalla suuntasimme sinne. Tunnelma oli korkealla, varsinkin kun Suomi ja Itävalta esiintyivät ja pisteiden annossa, kun kyseiset maat saivat pisteitä. Cosvisionin ohjelmaoppaassa oli, että kisakatsomo menisi kiinni kun euroviisut loppuisi, eli yhden jälkeen, mutta ne kestivätkin kahteen asti, joten tuli aika kiire lähteä pois, että järjestäjät pääsevät siivomaan ja sulkemaan paikkoja.

Käytiin kans kuvauspisteellä ja otin valtuudet muokata silmäni punaisiksi
Kuvat: Kyuu Eturautti
Sunnuntaiaamuna olimme lievästi sanottuna ihan poikki. Kumpikaan ei olisi jaksanut nousta sängystä ja menimmekin tapahtumapaikalle vähän myöhemmin, mitä suunnittelimme.
Kävimme katsomassa NaruDossun paneelin "Mitä järkeä on cossata, jos hahmo ei ole kaunis?", koska NaruDossu on ihana ihminen ja meidän yhteinen tuttu. Ohjelma oli tosi hauska ja tuli kauhea fiilis cossata jotain ei niin kaunista hahmoa. Kävimme myös katsomassa "Project CMV: Cosplayvideoita tekemässä". Ohjelman pitäjät taisivat olla ensikertalaisia, ja vaikka alussa oli teknisiä ohjelmia, nautin ohjelmasta. Esimerkki videot olivat hyvä keksintö ja asiat selitettiin hyvin. Vaikka olen videoiden kuvaamisessa ihan untuvikko, tiesin suunilleen jo kaiken. Samat säännöt koskevat piirtäessä ja normissa valokuvauksessa, joten olin aika hyvillä jäljillä.

Mun uus paraskaveri (sori Henna)
Ensimmäistä kertaa kävin conissa katsomassa sekä avajaiset sekä päättärit! Päättärit oli mukava ja toivon, että tämä tapahtuma järjestettäisiin uudelleen! Logomo oli hyvä paikka järjestää coni (ja saan helposti Turusta ilmaisen yöpaikan :D), meininki toimi ja ohjelma oli hyvä.

Täällä meidän pikku Porvoossa on ollut pari kuukautta Japanin kulttuuriin liittyvää ohjelmaa ja se päätettiin pieniin bileisiin, missä oli cosplayta, piirustuskisa ja sumopainia. Olin positiivisesti yllättynyt, että Porvoossa on niinkin paljon manga/anime ihmisiä! Vedin ensimmäistä kertaa päälle Fancytier Kanayan ja sain paljon kehuja ja voitin pukukisan! Kilpailussa oli oikeastaan vaan muutama cossia ja muut olivat muuten vaan pukeutuneet jotenkin erikoisesti. Voitin kaksi leffa lippua, eli ihan kiva palkinto. Henna voitti piirustuskilpailun ja sai palkinnoksi ison kassin kyniä ja papereita! Sanoimme Merille, että hänen olisi pitänyt osallistua sumopainiin, niin oltaisiin saatu tripla voitto. Bileet loppuivat puoli kymmeneltä. Heitin cossin pois, pesin naamani ja odotettiin äidin pääsyä töistä. Lähdettiin siitä suoraan Turkuun taas isotätini luo punkkaamaan.


Tykkään tästä kuvasta tosi paljon!
Oli pieni tuuliainen

Pukukisan osallistujat



 Lauantai aamu oli aika tuskaa. En meinannut saada naamaani maalattua ja tappelin maalien kanssa yli tunnin. Kun vihdoin olin saanut cossin niskaani, lähdimme kohti conipaikkaa. Kanayssa oli hyvin epämukava kävellä, koska korkokengät eivät pysyneet jalassa, astuin koko ajan hameen tai laahusten päälle, ja hame oli muutenkin hyvin tiukka polvien kohdalta. Minulla oli koko mustaa päällä, sukkahousuista tehdyt hanskat, että ei tarvitsisi maalata käsiä kokonaan, joten oli hieman kuuma auringonpaisteessa. Sisällä oli sopiva lämpötila, mutta varjossa tuli kylmä..? Kikucon on ilmainen pikku con, joka järjestetään toinen vuosi. Siellä ei ollut meille mielenkiintoista ohjelmaa. (ei siellä kyllä ole samanlaisia paneeleja tai muita mitä muissa coneissa), joten hengasimme ulkona ja pelasimme rytmipelejä. Lauantai meni aika nopeasti.

Ainoat hyvät kuvat lauantailta
Tuuli + aurinko tulee samasta suunnasta = tuskaa
Sunnuntaina vedin Kageroun päälle ja ah kuinka ihana helppo se oli laittaa verrattuna Kanayaan! Unohdin laittaa herätyskellon soimaan, joten herättiin vähän myöhässä. Minulla oli kurkku hieman kipeä aamusta ja se vain pahentui koko ajan. En muista kunnolla mitä sunnuntaina edes tapahtui paitsi, että makasin maassa viuhkan kanssa. Lopulta minulle tuli niin huono-olo että lähdimme hyvin ajoissa Merin kanssa. Ajattelimme pitää photoshootin pienellä sillalla, joka oli matkan varrella, mutta korvastani lähti pinni irti, eikä minulla ollut liimaa mukana. Suuntasimme siis tätini luo. Heitin heti cossin pois niskastani ja makoilin puoli kuolleena sängyllä puolituntia. Henna jäi conipaikalle ystävänsä kanssa, joten haimme hänet myöhemmin. En muista mitä kaikkea tapahtui, mutta lähdimme aika aikaisin kotia kohti.

Seuraavana päivänä olikin sitten kuumeessa ja koko loppuviikon. Conittaminen on rankkaa.

Seuraavasta conista ja cossista ei ole tietoa. Minulta jää desu välistä sukulaisten synttäreiden vuoksi, niisk. ;;_____;; Ollaan suunniteltu Hennan ja Merin kanssa ranta yukiconiin ihan vaan for shit and giggles (tai ainakin itse olen menossa tällä asenteella). Olen suunnitellut Momijille ranta-asua ja suunnitelmat on melkein päätetty. Seuraava "kunnon" con on Tracon ja sille on suunnitelmia, mutta mitään ei ole laitettu lukkoon.

Juffu kiittää ja kuittaa. 

Hello ladies~
 Kagerou kuvat: Julia
Kanaya kuvat: Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti