maanantai 5. toukokuuta 2014

Cosvision lähestyy....

Vähän liiankin nopeasti. Ei siinä, että cossi olisi pahasti kesken. Mutta kun peruukki ei ole vielä tullut postissa ja alan kohta huolestua. ;_;
Hätä tapauksena voin käyttää erästä vanhaa (miun ihka ensimmäinen peruukki, jolla on ikää yli 3 vuotta!), vaikka se onkin liian lyhyt. Periaatteessa, jos posti kulkee niin kuin sen pitäisi peruukin pitäisi olla täällä huomenna. Toivottavasti on.

Niin, cossaan koko viikonlopun Kagerou Imaizumia Touhousta.

Cossi on muuten valmis, paitsi hentään pitää ommella kuminauha ja kaikki pitää silittää ja poistaa kissankarvat ja muut roskat. En ole lähes minkäänlaisia prosessi kuvia tästä cossista, mutta kirjoitain luultavasti jotain pientä conin jälkeen. (kuitenkin se kirjoitus tulee vasta kesäl- eikun ei mitään :3c)

Tässä vähän testailuja.

meikkitesti

hame on niin leveä, että se ei näy kokonaan peilistä. Mitenköhän mahdun istumaan paneeleissa...?
Olin miettinyt, jos laittaisin Kanayan toiselle päivälle, mutta siinä on niin vaikea kulkea, että jätän sen Kikuconiin. Lainaan poikaystäväni videokameraa ja yritän tehdä conivideon!!! Oma järkkärini ei sovellu videon kuvaamiseen, joten vaihdetaan poikaystävän kanssa kameroita luultavasti huomenna.
En voi luvata coni videota 100% mutta voin luvata conista jälkipyykin videona. Kirjoittan aika pitkästi, joten ajattelin että videon katselu voisi olla mukavampaa ja sen saisi tehtyä nopeasti ja kivasti.

Nähkäämme Turussa! Juffu kiittää ja kuittaa.

Kyrpä-otsassa- Julia ja Myrtsi- Juffu
Julia tulee meidän sukulaisten luo punkkaamaan joten voitte odottaa tälläisiä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti