lauantai 19. huhtikuuta 2014

Fancy meininkiä.

Miten onnistunkaan tekemään postauksia lähes tasan kuukauden välein? :D No kuitenkin.

Kanaya on edennyt ihan hyvää tahtia, vaikka se on vähän tyssännyt kun olen alkanut tekemään Kagerouta. Suunnitelmissa oli ensin Kanaya ja Kagerou vasta Desuun, mutta en pääse kyseiseen tapahtumaan, joten yritän saada Kageroun Cosvisoniin. Syy Desuun on se, että kolme sukulaistani pitävät isot yhteissynttärit ja olin lupautunut menemään paikalle. Hieman harmittaa, mutta liputkin menivät niin nopeas
ti että ei harmita enää.

Aloitin Kanayaan ensimmäiseksi tekemään siipiä. Ostin Tiimarin loppuunmyynnistä alumiini lankaa 10 metriä (vaikka sitä meni alle 5 m) ja isäni teki siitä siiville pohjat ja ohuesta rautalangasta isäni teki myös "suomut"



Alumiini lanka taipuu helposti, joten sitä oli helppo käsitellä, mutta pienikin tönäisi tai muu sai sen menettämään muodon. Lisättiin vahvempaa rautalankaa ympärille ja kiinnitettiin vielä vihreällä sähköteipillä.

Halusin paljon helpomman kiinnitys tavan kuin Eridanin siipiin, ja löysin Tumblrin ihmeellisestä maailmasta tutoriaalin, missä paidan selkään laitettiin taskut ja siipiin pienetä koukut. Päädyimme tähän tekniikkaan ja tuntuu oikein simppeliltä ja tukevalta!

Sitten peitin kaiken rautalangan glitterliimalla. Ulkoreunat tummanvihreällä ja "suomut" vaaleanvihreällä.

Toisessa siivessä suomut ja vahvikkeet
Perhoskoira :3

Kaunis kiinitys mekanismi
Siivet topin alla kiinni

Hanskat ovat simppelit. Tein kaavan tuorekelmusta ja maalarin teipistä. Sitten väin lisäin pitsit ja napin ja hanska on valmis!

Katsokaa kun löysin napin missä on sama kuvio kuin paidassa! :D

Paitaan käytin ihan normaali T-paidan kaavaa, mutta ilman hihoja tietenkin ja lisäsin kauluksen.

Teinipeili
Kuvion tein tulostamalla kuvion netistä ja silitin kiinni. Oli erimerkkistä paperia kuin yleensä ja rauta taisi olla liian kuuma tein silitin liian kauan, koska kuvioon tuli tummia läikkiä. Maalasin sitten kuvion ja siitä tuli siisti.
Paljetit ja helminauha ovat toistaiseksi liimalla kiinni. Äiti oli ystävällinen ja lupasi ommella ne tässä pääsiäislomalla! ; u ;


Hameesta ei ole kuvia, koska se on vielä aika kesken. Voisin sanoa, että se on 70 % valmis. Alas pitää lisätä helman yksi osa, laittaa kuminauha tai vetoketju(en osaa päättää) ja laittaa kerros pala. En oikein tiedä miten sitä kutsua suomeksi, mutta englanniksi se on "sheer"??
Lähikuvaa pitsistä

Huppussa on vain pohjaa valmiina, pitäisi ommella itse huppu osa ja kaulus yhteen ja koristella helmillä, tehdä sarville aukot ja lisätä siihenkin tämä kumma "sheer" osa. Olen ainakin äidille selittänyt sitä huntuna...

Peruukki on tilattu matchwigistä ja se on ihanaaaaaa!

Suoraan paketista tullut peruukki


Meri taas stailasi sen minulle, koska itse en osaa leikata kunnolla edes otsista. Kotona vähän tein pieniä yksityiskohtia, koska Merillä oli keltainen-ihmelakka loppunut.

Stailattu peruukki, jota luultavasti muuntelen kun sovitan huppua.


Kageroulle on valmiina vain korvat. Perrukki ja kynnet on tilattu. Päällyshame tuottaa harmaita hiuksia kauniiseen pinkkiin kuontalooni. Mitäköhän ajattelin kun ostin niin ohuita kankaita? Ne eivät olla samaa mieltä kanssani. Vannehameessani on paljon tylliä, joka näkyy ikävästi ohuen punaisen kankaan läpi enkä saa kiinnitettyä mustaa helmaa kunnolla, koska kangas (melkein) kirjaimellisesti luikertelee karkuun. Käyn ostamassa siihen tukikangasta ja katsotaan auttaako se.

Tässä kaikki tällä kertaa. Juffu kiittää ja kuittaa.

Juffun fiilikset kotikaupungin omasta manga/anime kuukaudesta. (sisältää peli-iltoja, lolitamuotia, chiblin leffoja ja "bileet" missä on cosplayta.

2 kommenttia:

  1. great blog, I love blogs like this one, with a passion :)
    also doing cosplay ^ ^
    keep in touch? :)
    I love to read and learn about new cultures, customs and people :)
    greetings from Polish <3
    ayuna-chan.blogspot.com :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! It's really nice to hear that you like my blog :)

      Poista