perjantai 26. joulukuuta 2014

huurteiset terveiset

Hei hoi! Tänne on pitänyt kirjoittaa jo pidemmän aikaa, mutta blaaaah... Olen ollut niin väsynyt ja ahdistunut, että en ole päässyt edes sängystä ylös. Pari viikkoa sitten tuli vaihdettua mieliala lääkitystä ja viime viikolla sitä vielä nostettiin. Katsotaan jos tämä sitten toimisi. Sain myös kovaan ahdistukseen toisia lääkkeitä, muitta ne tekevät minut kovin uniseksi. Pitäisi käydä valittamassa lääkärille, mutta en tule ollenkaan sen lääkärin kanssa toimeen, enkä periaatteessa saisi käydä toisella lääkärillä ja ja ja... @__@''' Voisi sanoa, että kaikki menee päin vittua.
Ei puhuta enää ongelmistani puhutaan cosseista!

Liput on ostettu Yukiconiin ja Frostbiteen ja hotelli varattu jälkimmäiseen. On niin aikuinen olo, kun ei tarvitse kysellä vanhempien luottokortteja maksamiseen.

Cossisuunitelmat näyttävät tältä.

Nozomi Tojo (snow halation)
Love Live!



Hong Meiling
Koumajou Densetsu
Meiling tulee luultavasti olemaan vaikein cossini, mutta olen jo kauan halunnut cossata häntä ja varsinkin Touhouvania versiota!

Nozomi on jo lähes valmis, sanoisin n. 90%. Puuttuu enää hattu, kaulassa olevat pallukat ja peruukin muokkaus. Meiling'lle on aloitettu kaavojen tekeminen ja peruukki on muokattu. En vain löydä mistään housuihin kangasta. Sain joululahjaksi eurokankaaseen lahjakortin, toivottavasti sillä saadaan housuihin kangasta ja vähän muutakin.

Nozomin peruukin kanssa on ollut pieniä ongelmia. Tilasin jo jonkin aikaa sitten (halvan ebaysta. Maksoi 8.51€ ) peruukin. Se on ihan väärän värinen ja muutenkin huono. Tilasin uuden ebaysta, mutta samalta myyjältä mistä Kageroun peruukki. Se on niin ihan paksu ja laadukas! Suosittelen siis myyjää nimiltä jcPunk! 100 cm pitkä peruukki maksoi minulle 16.75.
Asiaan. Tuossa ylemmässä kuvassa nozomilla on pitkät hiukset, niin kuin ne animessa ovatkin. MUTTA. Snow halation musiikkivideossa hiukset ovat mystisesti paljon lyhyemmät. 

???



?????

En tiedä pitäisikö huono peruukki leikata lyhyeksi ja jättää hyvä pitkäksi, sillä tulen kyllä cossaamaan Nozomia enemmän. waifu köhköh

Itse vaatetus on valmis ja olen siihen ihan tyytyväinen, paitsi hameeseen. Se on vähän "derp". En oikein osaa sanoa mikä siinä mättää. Varmaan se, kun hame on aika vekkihameen näköinen. Tai siinä laskokset ovat samankokoiset, mutta minulla se on vain iso röyhelökasa. En ole kyllä kokeillut hametta vielä alushameen kanssa.


hame joka kaipaa silitystä ja langanpätkien poistamista


Joulu ei taida olla pastellisävyjen aikaa, koska en löytänyt paitaan sopivaa kangasta, joten värjäsin sen käsin. Tuloksesta tuli vähän liian tumma, mutta muuten hyvä. Ei ainakaan jäänyt erivärisiä länttejä tai muuta.

tässä on valmiina paita, vyö ja kädenlämmittimet


Takista tuli hieman liian pitkä. En kyllä jaksa alkaa purkamaan tuota karvaa, kun sitä oli niin vaikea ommellakin. Karva juuttui aina paininjalkaan kiinni jos en pitänyt toisella kädellä turkista tarpeeksi sivulla.
Lisää kuvateksti

Kengät tuli puolivahingossa löydettyä kirpputorilta! Olin oikeastaan etsimässä pohjakenkiä, että tekisin shoecoverin. Olin positiivisesti yllättynyt että löysin minulle sopivan kokoiset kengät! Lisäsin karvan niiteillä ja kontaktiliimalla. Tai isäni lisäsi. Aina kun pyydän apua isältä niin se päätyy siihen, että isäni tekeekin kaiken itse. En tiedä mitä pitäisi ajatella... :'D

kenkulit

Minulla oli Momijista yli jäänyttä karvaa jonka laitoin kenkiin. Takkiin ostin kuitenkin ihan juhlaturkista. Lopulta isä otti karvan pois ja lisäsi turkiksen samalla tavalla. Niistä tuli huomattavasti siistimmän näköiset. Kengissä oli kulumaa joita uritin peittää gessolla. Samalla laitoin gessoa korkoihin ja pohjiin ja maalasin ne keltaisiksi.

karvakenkuli. Tässä vielä vanha karva


Tässä kuulumiset tälle kertaa. Nähdään taas!

Juffu kiittää ja kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva että Nozomin puku on aikalailla valmis !
    Minusta voit kyllä ihan hyvin jättää tukan pidemmäksi :) Ja voitaisiin moikkailla Yukiconissa kun meillä on ryhmäntynkä tulossa Snow Halation cosseissa myös ^^

    Hyvältä näyttää~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Päätin itsekkin jättää peruukin pitkäksi ja jättää huonomman siviili käyttöön. :D
      Juuh, kuulostaa mahtavalta! Nähkäämme sitten siellä!

      Poista