tiistai 24. helmikuuta 2015

Aikuisten pukuleikit, eli Frostbite 2015

Tätä postausta on kirjoitettu eri pieninä enemmän ja vähemmän, joten teksti voi olla vähän sekava. Pahoittelut!

Olin koko alkuviikon raatanut enemmän ja vähemmän cossini kanssa ja sainkin sen valmiiksi vasta perjantaiaamuna. Kun kaikki oli valmiina ja kamat pakattu, suuntasin Merin ja Hennan luo. Hain Hennan koulusta, tytöt laittoivat tavarat kasaan ja sitten matkaan! Suunnitelmissa oli heittää ensin Meri Orimattilaan, mistä minä ja Henna matkoimme matkaa Hollolaan motellille ja sieltä sitten Lahteen. Lähtö hieman myöhästyi, koska jouduimme kääntymään takaisin Askolasta Monninkylään viemään Hennan ja Merin kämpän avaimet heidän isäpuolelleen. Kun avoimet vaihtoivat omistajaan, matka jatkui!

team cool kids


Tie oli liukas, joten ajeltiin varovasti. Kun Saatiin Meri perille jatkoimme Hennan kanssa kaksistaan. Ajoimme vahingossa Motellin ohi ja jouduimme ajamaan muutaman kilometrin lenkin, koska missään ei voinut kääntyä.
Motelli oli pienehkö mutta kovin mukava! Hinta- laatusuhde oli kohdillaan. Olin laittanut itseni valmiiksi jo kotona, joten meikkasin Hennan ja lähdimme kohti Sibeliustaloa, jonne saavuimme n. 20:00.

Perjantai meni enimmäkseen hengailussa, mutta kävimme katsomassa "Sydän mustelmilla - BL ja väkivalta". Pidin ohjelmasta todella paljon! En ole suuri BL:n ystävä, mutta ohjelma oli mielenkiintoinen, hyvin tehty ja esitetty.
Ohjelman jälkeen kävimme syömässä ja siitä motelliin. Minun piti mennä aikaisin nukkumaan, mutta MTV:ltä tuli Shout Park maratooni.... Katsoin siitä muutaman jakson, kun Henna nukahti heti, kun sammutettiin valot.

Lauantaina oli herätys 7:00. Henna ei edes herännyt kellon pirinään, joten päätin itse nukkua vielä puoli tuntia. Klo 8:30 sitten heräsimme ja suuntasimme aamupalalle.

aamiainen

Ruokailun jälkeen puin Meiling cossini ensimmäistä kertaa päälle ihan kokonaan. En ollut edes ehtinyt tekemään meikkitestiä, joten pukemisessa meni hieman kauemmin kuin yleensä. Luulin cossini olevan ihan kauhean näköinen päällä, mutta kun katsoin peiliin, olin hyvin iloinen koko asusta! Korjattavaa on totta kai lähes joka asussa, mutta tätä ei ainakaan tarvitse tehdä kokonaan alusta.

minäkö vakava photoshooteissa?...
...älä unta näe

 Valitettavasti en muista lauantaita kovin tarkkaan. Sen muistan, että kävimme muutamassa ohjelmassa, eli; " Muhkeat muodot, kaksiulotteisesti", "Päihdyttävät ajnekset Japanissa ja animussa" ja "Hentai-iltasatu".

Ensimmäinen oli luento käsitteli 3D grafiikkaa 2D animaatiossa. Meiltä jäi iso osa alusta kuulematta, koska saavuimme myöhässä. Kun saavuimme, luennoitsija piirsi palikoita käyttäen pakopisteitä ja teki niille heitto varjon karkaavalla pakopisteellä. Opin paljon uusia asioita grafiikasta ja ihmisillä oli hyviä mielipiteitä.
Olisin halunnut käydä katsomassa "Anime tieteen silmin", mutta paneeli oli tupaten täynnä, joten jätimme sen pois aikataulusta.
Suoraan sanottuna minua kiinnostaa kaikenlaiset huumaavat aineet (vaikka en edes juo), joten odotin paneelilta paljon. Jouduin kuitenkin hieman pettymään. Paneelissa käytiin läpi Japanin huumebisnekset ja käytetyimmät huumeet. Sain toki uuttakin tietoa, mutta itse paneeli tuntui hieman "tönköltä". Paneelissa näytettiin esimerkkejä animesta, josta pidin, mutta jokainen clippi piti etsiä erikseen netistä, joka vei aikaa. Jaksot olisi voinut ladata tai edes etsiä valmiiksi ennen paneelin alkamista.
Hentai iltasatu oli, noh... Hentaita. Panelisti kirjaimellisesti luki hentai sarjakuvia ääneen. Tarinat olivat kyllä niin fucked up, että tuskin kukaan niistä sen enempää kiihottui. Kaikki vaan (tai ainakin minä ja Henna) nauroimme kippurassa. Tarinassa oli minulle yksi tuttu sarja nimeltään bondage angles. Joskus ala-aste ikäisenä lainasin ison mangaa käsittelevän kirjan kirjastosta ja kyseisestä sarjasta oli sivu siinä. 12 vuotias Juffu sai traumoja keijusta, joka harrasti oravan kanssa seksiä. Enough said.

Ohjelmien välissä oli paljon aikaa kavereiden tapaamiseen, photoshoottaukseen ja syömiseen. Kävimme täyttämässä mahamme eräässä kiinalaisessa ravintolassa.

kiina selfie kiinalaisessa
fucking meta
Arttu-Simo ajoi midät syömään


Ah, ne ei niin ihanat sunnuntai aamut. Herääminen on aina yhtä tuskallista. Onneksi pakkasimme tavaramme jo lauantai illalla. Minulla oli perjantai päällä Traconista tuttu pastelli-gootti-koulupuku-höskä. Olimme sovitusta aikataulusta myöhässä, koska toinen piilarini ei suostunut menemään silmään ollenkaan. Laitoin sitten eriväriset piilarit.

Sunnuntai look

Sunnuntai itsessään meni hyvin nopeasti. Kävimme heti ensimmäiseksi kuvaamassa meidän alpakka-armeijan kuvauspisteellä.
Viimeiselle coni päivälle meille ei ollut mitään ohjelmaa, joten aika meni kaverien kanssa jutellessa ja myyntipöytäsalissa. Lähdimme conista ajoissa kotiin, koska en halunnut ajaa ruuhkassa.

Yksi harvoista kunnon kuvista


Täytyy sanoa, että aina kun katsoin rannekettani ja huomasin merkinnän "K-18" ajattelin: "Ohoh, unohdin, että tapahtuma on vain täysi-ikäisille!" Jotenkin kun ajattelee K-18 rajoitetusta tapahtumasta niin ensimmäisenä tulee mieleen seksi, viina ja väkivalta. Frostbite ei ollut sitä. Toki, näin BL paneelissa miehiä vetämässä toisiaan perseeseen ja puhuttiin huumeista, mutta ei muuten. Emme käyneet iltabileissä, joten en törmännyt yhtäkään, joka olisi ollut kauheassa humalassa ja hyvä niin. Tunnen oloni hyvin HYVIN ahdistuneeksi ja pelokkaaksi, jos lähistöllä on liikaa alkoholia nauttinut ihminen. Anakaichilta kuulin, että joku oli oksentanut rappukäytävään ja Hennalle tuli puhumaan joku kännipäinen. Onneksi itse vältyin näiltä kohtauksilta.
Kuvittelen jostain syystä, että en näkisi yhtään "hug me" kylttiä, mutta niitä oli yllättävän paljon. En ole itse niitä vastaan, mutta yllätyin kylttien määrästä jotenkin.
Ainoa asia josta tajusin conin olevan ikärajallinen oli varmaan se, että kukaan ei kiljunut, käytävät eivät olleet niin tukossa mitä kesällä eikä käytävillä juoksettu.


Frostbite jätti conina pitkästä aikaa minulle hyvän fiiliksen. Viimeaikoina conit ovat olleet minulle pettymyksiä ja olen jälkikäteen ollut masentunut, kun en saanut kunnon conifiilistä. Conin jälkeisenä maanantaina nukuin lähes vuorokauden ympäri keräillen voimiani. Kyllä, voin helposti nukkua niin kauan. Onneksi oli hiihtoloma.

Siinä oli se con raportti. Seuraavaksi juttua Meilingistä ja conin jälkeisestä photoshootista.

Juffu kiittää ja kuittaa.

Uusi tapa pitää noidat ja mikot pois scarlet devil kartanosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti