keskiviikko 26. elokuuta 2015

Niin mites se Tracon?

Mitä mitä, postausta vähän päälle kuukauden sisällä?? It's a miracle!!!
Tracon tosiaan on jo nurkan takana, ja minä en ole valmis. Cossit on enemmän ja vähemmän kesken, enkä edes tiedä ehtiikö kaikki tilaamani tavarat tulla. Nytkin kovasti kuumottelen piilareitani, jotka saapuivat tulliin maanantaina. Lisäksi pitäisi saapua uusi binderi, peruukki ja pikkutakki.


En kestä jos ulkona on yli 23 astetta lämmintä. Hikoilen ihan kauheasti ja voimat loppuvat jos pitää vähänkin tehdä jotain.




Kesäloma oli ja meni ja tällä hetkellä elän työttömänä sosiaalipummina. Olen kyllä hakenut töitä ja päässyt jopa työhaastatteluun, mutta en ole saanut soittoa miten meni. Haastattelu oli 3. elokuuta ja lupasivat viikon sisällä soittaa. Ei ole vieläkään kuulunut mitään. Pieneltä osin olen helpottunut, koska muuten en olisi saanut cosseja ikimaailmassa valmiiksi. Noh, ei ainakaan voi sanoa että en olisi yrittänyt. Traconin jälkeen alan katsella työpaikkaa tosissani.

Mutta mites ne cossit? Suunnitelmissa oli tehdä Nozomista Yume No Toriba versio ja Touhousta Star Sapphire.

Nozomi
Star Sapphire
Jos olisin ollut fiksu, niin olisin aloittanut cossit jo kesän alussa, mutta ei. Aloitin vasta heinäkuun viimeisellä viikolla tekemään Nozomia. Tajusin kuitenkin, että en millään pysty tekemään kahta pukua kokonaan itse, joten Nozomi jää toiselle kerralle. Aloitin Star Sapphiren vasta jonkun aikaa sitten. Alussa oli paljonkin ongelmia aluspaidan kanssa ja tein monta asiaa uudestaan, mutta nyt asiat ovat hyvällä mallilla, ainakin toistaiseksi. Paita on hihan pidempiä osia vaille valmis ja kaikkiin sinisiin osiin on leikattu kankaat ja tarvitsevat ompelua. Kageroun peruukkiin pääsee uusio käyttöön ja siihen tarvitsee vain leikata otsatukka. Kengät löytyvät jo komerosta.

Mutta mihin kummaan tarvitsen binderiä, uutta peruukkia ja pikkutakkia? Heheh... Kesällä Julia oli meillä yötä ja katsottiin huonoja leffoja, mm. Bee Movie aka Mehiläisen Elokuva. You probably see where this is going? En muista kumpi ehdotti päähenkilön Barryn ja hänen kaverinsa Adamin cossaamista. Mietittiin että tässä olisi helpot ja hauskat cossit minun Nozomin tilalle ja Julialla puuttui myös toiselle päivälle cossi, joten asiasta löytiin kättä päälle. En tiedä kumpi on hauskempaa, ihan se idea että cossaamme tästä leffasta vai se että hahmot ovat juuri meille sopivat cossattavaksi. Minähän pidän pitkistä silmälasipäistä ja Julia... Noh, ei välttämättä 100% Barryn tapaisista, mutta sinne päin kuitenkin.
Adam eli minä


Barry eli Julia


Kävimme jonkin aikaa sitten kaikki Porvoon kirpputorit läpi etsien mehiläisiin tavaroita, mutta huonoin tuloksin. Minä löysin vain silmälasit ja Julia keltaisen neuleen. Se ei ole oikeanlainen, mutta hei... Jos joku tulee mitään sanomaan MOTHERFUCKING BEE MOVIE cossista, että ei ole oikeanlainen niin luoja. :---D Yleensä näin joka kirpparilla miesten pikkutakin paitsi nyt. Ei yhtäkään, onneni on hylännyt minut. Päädyin sitten tilaamaan Ebaysta, mutta on siinä ja siinä ehtiikö se perille ja jos ehtii, niin ehdinkö tehdä siihen keltaiset raidat.
Muuten omalta osaltani Adamiin on löytynyt hyvin osia. Omistan kauluspaidan omasta takaa, sain isältä vanhan solmion, tuntosarvet on tehty piippurasseista ja piikit on aloitettu. Nyt olen juuri maalaamassa kenkiä.

Eiköhän tässä ollut kaikki tältä kertaa. Yritän stempata, koska viimeiset kaksi conia ovat jääneet ilman postausta ja kuvia.

Juffu kiittää ja kuittaa!
Tämä tapahtui. Suomen mehiläishoitaja liitto ei tiedä mitä ovat menneet tekemään



3 kommenttia:

  1. Yhyy tahdon kuvata tuota Star Sapphire cossiasi ;_; Täytyy joskus shootata erikseen ku tosiaan ei jakseta kyl sunnuntaina tulla pariks tunniks (ku piti käyä esim. kissakahvilassa, mutta se on kiinni) pelkän parin kuvan takia (Ja minä varmasti väsynyt lauantaina kaninäyttelystä ja sit mulla on viel yökeikka :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tulisin joskus teille käymään ja ottaisin cossin mukaan? ;;U;; sossupummina kun elän niin olen traconin jälkeen vapaana milloin vain.

      Poista
    2. Voitais vaik käydä Paavolan tammen luona? En tiedä sopiiko puut hahmoon, mut tulis ainaki vähä kivaa taustaa :D

      Poista